Eventipedia

Tanenbaum @ Poli

Posted on: 26 noiembrie 2007

Vineri, 23 noiembrie, musiu Tanenbaum, le great Andrew Tanenbaum, mitul care ne-a aglomerat spaţii precum Analiza Algoritmilor, Reţele de Calculatoare, Sisteme de Operare, a venit să se lase atins. Ca să credem că există. Hm, de fapt a venit mai mult pentru a ne vorbi despre cât de cul este Minix, sistemul de operare ocrotit de el, îndeosebi comparativ cu Linux (tot open-source ).

Andrew Tanenbaum

Victor, care e mai deştept ca mine, mi-a spus că nu e incorect să prezinţi avantajele unui produs pe spinarea altuia (vezi râcâiala Andy-Linus), pentru că sunt gratuite amândouă şi pentru că doar sunt înfăţişate faptele. Well, oricum ar fi, eu continuu să cred că Tanenbaum nu e cea mai potrivită persoană să-mi prezinte „ze facts”, îi lipseşte obiectivitatea.

Ne-a vorbit despre liniile de cod mai puţine la număr, fapt simţitor în ceea ce priveşte numărul de bug-uri. Ne-a vorbit despre reincarnation server şi rateurile rare. Minunat, sunt sigură că studenţii, odată ajunşi acasă, şi-au instalat în val Minix de pe cd-uri pe care A.T. le-a distribuit în sală.

O mostră de umor olandez-programatic:

„De ce un raton pe post de logo?

  • e mic
  • drăguţ
  • agil
  • isteţ
  • e mult mai probabil să vă viziteze casele decât un pinguin.”

Ha. Ha.

Reclame

4 răspunsuri to "Tanenbaum @ Poli"

Pfff.. ce de studenti in amfiteatru. Mi-amintesc ca eram intr-o mare cumpana in vinerea aia: ce sa aleg, Iancu sau Tanenbaum? Am ales microbuzul spre casa :)

:-) Well, sper totusi ca microbuzul n-a fost la fel de aglomerat precum amfiteatrul. In prima jumatate de ora ne-am *luptat* cu cei din interior pentru a intra. La final, auzeam voci care faceau estimari: s-au oprit la 300, 400 de studenti prezenti. Intr-o sala de 150 de locuri, you do the math. :-)

Altfel, tipul a avut o prezentare interesanta pentru un inginer, a reusit chiar sa presare cate o glumita, doua, facand audienta sa hohoteasca. La capatul prezentarii, a primit un set de intrebari pertinente, semn ca a fost urmarit cu interes.

La final, o tipa a prezentat un program de mastere la Universitatea Vrije din Amsterdam – unde preda Tanenbaum, usor chicotita si parand a se trage cu lejeritate de sireturi cu Andy.

Ti-ar fi placut. :-)

zici tu.. :-(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

We come. We see. We write.


It's all about events, people and the lime in your vodka tonic.

eventipedia [at] gmail [dot] com

Bucharest, Romania
noiembrie 2007
L M M J V S D
    dec. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: